miércoles, 18 de junio de 2008

Xiques!!! =)

Bueno, bueno... ja que ací la gent passa del blog actualizaré jo en una foto del divendres nit de les xiques (falta Celia que estava a Guru en el concert de Poblet...¬¬).
Que dir de eixa nit... celebravem el aniversari de Paula C. on intentavem donar-li una festa sorpresa i per aixó ompliguerem la Bat de globets la vesprà d'antes (ahhh i de uns cartelets fets per Madrigal super colorits).
Pues res... que este divendres cine (se estrena SEXO EN NUEVA YORK!!!) i tenim que anar a vore-la :P
muak'ssss

martes, 10 de junio de 2008

¡¡¡Felicidades Paula!!!

uff... com passa el temps, no? Pareix que fora ahir cuant esta "xiqueta" cabía en ixe fresó. Pues res Paula, que moltes felicitats i que esperem que en complisques molts més en companyia nostra.
Quant acaven els exams, tenim que celebrar-ho.
No te enfades per la foto pero es que me fa molta gracia voret de fresó (la alternativa era una que tinc que estaves en María, ella de pallaso i tu de abueleta)
19 besets ;)

jueves, 5 de junio de 2008

Proposició per al divendres...

Pues res xics /xiques que aço ja comença a amuermar-se altra volta... se nota que hi han examens i tal... bueno, la meua proposta es que el divendres me apetis anar a sopar a la bat... ejem ejem... evidentment, no vaig a anar jo asoles, encara que si hi ha algun valent que sen vol vindre asoles a sopar en mi... (promet no mosegar), pero preferiria que anara més gent, per aixó de tindre conversa i tal...
bueno, que espere resposta i no sigau cabrons i contesteu
muak'sss