lunes, 24 de septiembre de 2007

primer concert de Jesús

Weno, com veig que ningú pensa escriure sobre aquest divendres nit, en Valencia... doncs comence jo:P
Tot començà quan a mi em cridà Paula Arnau per a dir-me que hi ha cambi de plans... Ja no anavem a veure el concert de la 5a Estació de Catarroja com teniem previst (en la il·lusió que em feia...) Ara anavem a anar al primer concert del grup de Jesús, que tocaba el baix. Bé pues per la vesprada jo ya me'n aní a València i com vaig vore que començava a ploure quan estabem verenant MAdrigal i jo doncs vaig dcidir a comprar-me un paraigües... SI! el meu super paraigües me havia deixat en casa:( Weno, vaig entrar en una tenda a comprar el paraigües y tonta de mi vaig eixir en un bolso nou, sense diners ya per a paraigües. Creia que no pasava res, total el concert seria en un lloc tancat i segurament no anava a ploure molt... YA! Vaig anar a l'estació a esperar a que tots arrivaren de Catarroja mentres me posaba totes les chapes en el bolso nou, on percert vaig perdre una dels white tripes:'(.
A la fí varen arribar tots, unes primer que altres i amb el temps molt justet per a arribar al concert. Agafarem el metro esperant fer dos o tress transbordos pero en vista de que plovia molt y el metro no arribaba, el temps pasaba i Jesus no podia retrasar més e concert, acabarem agafant un taxi.
Tot anà bé, arribarem al concert que ja havia començat, pagarem l'entrada y escoltarem les cançons que quedaben per tocar. Tot perfecte fins que arrbà l'hora d'eixir d'eixe lloc, que estava en mig d'algun puesto, quejo almenys no tenia ni la més P--- idea de on era.
Com no deixaba de ploure, i plovia MOLT!, decidirem eixir en busca de algun metro o tranvia, o lo que fóra. Vamos que se choparem be chopats "bragues i tot". Caminarem i caminarem i com ono arribabem a cap lloc se pararem en la porta d'un bar a preguntar per l'estació de busos o algun lloc que estiguera prop. Però no hi havia res prop d'alli :S.

Al final arribà el pare de Frede i ell i Cantero se'n anaren, pero la resta no. Nosaltres se'n anarem l chino d'efront on hi havia la policia, que en aquell moment estaben passant prou per eixe carrer.
Com ni la policia ni els taxis nos duien a casa acabarem clavant-nos dins d'un Bancaixa, on estiguerem una bona estona. Ens llevarem les sabates, Natalia grabava amb el mobil com Paula Arnau pegava un crit xq es pensava que la sombra de chapa era algú, Jesús tocà la guitarra la llum se'n anà dins del caixer i fora, al carrer. Vamos... un show. Quan la pluja va parar "un poc" eixirem a buscar taxis que ja funcionaven, i al final després de que una parella ens robara el primer taxi amb tot el morro conseguirem dos taxis que ens varen dur a casa, on ens esperava, a mi almenys, una ducha calenteta i el llit sec. Weno en conclusió... que el concert de Jesús va estar molt bé :P

xx soup xx

domingo, 2 de septiembre de 2007

En quin segle estem???

La nit d'anit va ser d'aquestes que x molt disabte q siga, no hi han ganes de isir, no se si vos haurà passat alguna volta, però a mi sí. Vaig pasar tot el rato veguent la tele (fent zaping realment xq no hi havia res interesant, apart de pulp fiction) sobre les 00:30 vaig posar tele 5, un programa anomenat "La noria". Estaven fent un debate sobre la homosexualitat que digam q em va preocupar prou. x una part, defensant-la, staba el tio que presenta "Aqui hay tomate" (gay), la Terelu Campos (siiiii, la q staba en el Pipi) i un psicoleg, x l'altra, un psicologo (creec q era gay reprimit), una tia q se sabía la bíblia i un homófob de estos que defensen la familia "tradicional".

Supose, que x lo dit, sabreu kina "part" era la que contava en l'apoyo del públic, xo no me vaig a dedicar a criticar a la tia i als dos tios "católics", sinó als q apareixíen en els videos.
Primerament, la que mes asco me va donar (i x la que done gracies a ki siga, x q no siga família meua) era una profesora de psicología del CEU- San Pablo (la universitat privà de Madrid). Esta dona feia comentaris del estil de: "una persona homosexual se puede curar" o "el sexo anal en las parejas del mismo sexo puede producir diversas enfermedades como cáncer de recto o sida". Destacaré diversos térmes usats x la susodixa profesora
  • "... se puede curar"??? si, heu llegit bé, en el segle XXI, en una universitat on el curs val un rinyó i part de l'altre, has de sentir comentaris com isos de una profesora que segurament tindrà renom.
  • Altra cosa que em feu gracia va ser que entre parelles de gays, el sexe anal pot comportar una serie de enfermetats (aunque se use condon?? va preguntar el periodista... "si, latex o porcelana, jejeje, eso da igual". en els meus estudis mitjós i en els meus coneixements, sé, que el us del condó protegis de enfermetats com la sida, si senyora donya soc profesora de un centre privat, els condons servisen pa algo. Altra cosa que me pareix indignant de esta dona sq fa la diferencia ("... les parelles gays"), que pasa, q un home i una dona que practiken eixa clase de sexe no poden agafar cap enfermetat??? no soc psicologa, xo... el meu diagnostic es q li fa falta una alta dosis de sexe, apart de una altra mentalitat més actual i ahh si... jo la haguera despedit.

Altre tio que també me feu molta gracia era uno que deia q tenia 10 fills... vamos... a parir com conills!!!, weno, li preguntaren que qué sentiría si un fill seu fora gay, a lo que va respondre que vergonya i que mai aniría a la seua boda xo que antes, el intentaria curar. Curar!!! tornem a lo mateis... i ahh si... que no aniria a la seua boda... que bon pare, ehh??? es aiso lo que els valors cristians diuen??? me avergonzare de mi hijo i lo repudiare???, Personalment, jo no me sentiria orgullosa de tindre un fill/a homosexual, tampoc me ho sentiria de tindre a un fill/a heterosexual, me sentiria orgulla de haber educat a una persona que ha aconseguit trobar la felicitat al costat de ki siga, me sentiria orgullosa de saber que el meu fill respecta als demés, que es solidari...

Altre punt que es va tractar era la "cura" a eixa enfermetat "de moda" (com deia el tio que té a la dona parint com una conilla). Sta cura se basa en donar xicotetes descarregues cuant la persona "malalta" veu imatges apujaetes de tó de persones del seu mateix sexe... segons ells, se ha "curat" a algu... curat??? xD x favor, hauran fet que isa persona stiga reprimida i... ahh si!!! la seua técnica... personalment, jo lis pegaria ises "xicotetes" descarregues als listos stos que se creuen que els homosexuals son malalts a vore si també se'ls cura.

Arrivarà algun dia en que una persona homosexual no tinga que dir als amics/familia la seua condició sexual??? Xq els heteros no ho declarem als nostres amics??? "oye tio q esq... soy hetero, sabes?" xq els homosexuals en certa manera se tenen que obligar a confesar alló que son??? Algún dia llevaran de la tele isos devates de mal gust??? Algun dia hi haurà llivertat??? no hi ha gays, lesbianes, bisexuals, heteros... hi ha persones, persones lliures que han prés una decició en la qual no fan mal a ningú, algún dia... conseguirem llevar ises etiquetes???