sábado, 18 de agosto de 2007

La Millor Foto del Viatge

Se fan moltes fotos i la majoria son una xorrada, com podeu llegir a aquest article més detalladament. Però altres creuen la barrera de la capullada i es converteixen en símbols de generacions senceres, imatges que diuen més que mil películ·les de serie B de època. No hi ha cap dubte que aquesta passarà a ser la de la nostra Generació.


3 comentarios:

Everybody is trying to be my baby dijo...

Una fotografía polèmica

Frede, el post-adolescent la imatge del qual donant la mà a un poster de Hitler ha donat la volta al món ha volgut expressar-se a Somosdepueblo per la foto. Segons el protagonista d'aquesta "sent la polèmica que haja pogut despertar la obra" de Sheyla Moreno i ens conta com li ha afectat la repercussió de ser un símbol de la generació Y: "...en un principi es tractava d'una broma, però quan arribaren els mitjos varen destruir la meua vida". La foto de Frede ha circulat per internet i ha plantat la semilla per a una nova onada de neo-fascisme, creant nous portals que han batut records d'entrades superant a Youtube i Google, com "FriederichstraSSe" o Arlandia: The New Order. Les eleccions anticipades a Alemania i l'arribada d'un únic partit amb el emblema de la fotogafía i els seus màxims reprentants vestits com Frede es un tema de gran inquietud entre els païssos circundants Europeus, que es veuen desbordats per la velocitat d'aquest fenòmen. A Nord-amèrica la fotografía sols forma part d'una incipient contracultura que, encara així, s'ha vist reforçada per aquesta macrored d'adoració al líder. A diferents païssos on encara no ha arribat internet, com Etiopia o Madagascar s'han produit revoltes i han sigut assasinats diversos presidents per substituir el seient presidencial per aquesta fotografia. Sheyla Moreno, autora de la foto ha confessat que ella "no entenia el que Frede estava fent" i que realment "volia fotografiar la pared" alegant que no havia vist cap dels dos personatges. Ha sigut entonces quan les autoritats de Catarroja l'han detinguda per oposició al règim amic i serà decapitada per les autoritats civils en La Plaça Major, després del concert de La Quinta Estación a les 12:00 de la nit, amb acte de presència de l'alcalde Francisco Xirivella. Aquest acte coincideix amb les festes patronals del poble, que s'ha engalanat posant la famosa foto pels carrers i als balcons. La festa continuarà el dissabte a la nit en el mercat on tocaràn la banda neonazi Chaos Theory.

Somosdepueblo

shey dijo...

ja te agradaria carinyet, aiso de q me decapiten i tal... xo... encara hi ha shey pa rato
muaaaajajajaaaaaa (risa diabolica)

cantero dijo...

Me pareix indignant que l'alacalde de la localitat siga capas de decapitar a la presunta crispadora, sheyla, en la plaça publica.
Ha de durse a terme en el port, com tot el mon voldria, lloc on les vivencies catarrogines estan tan a flor de pell.