lunes, 20 de agosto de 2007

Tan amics en unes époques...



I TAN DIFERENTS ARA... Alemanya i Espanya com tots sabem eren (anem a posar-ho en passat x el que puga passar...) païssos fascistes, ambós compartiem personatges semblats, uns a Adolfo, altres a Paco, tant en uno com en altre, podien matar a qualsevol persona per tindre una idiologia contraria al règim del moment, cert és, q no sóc la més adecuada per parlar de aquestos temes posat q tampoc tinc molta idea, el fet és que aquestos dos païssos han evolucionat de formes diferents:


  • En València, aprofitarien el fet de trobar-se a uns turistes perduts en el metro pa atracar-los, en Berlín, te informen de com anar al destí buscat.
  • En València, la gent intenta escaquejar-se de pagar tot el que siga possible (anant x ejemple a agafar el tren a la parada de massanassa en lloc de la de catarroja), en Berlín, la gent paga xq la seua moral així li ho mana.
  • En València, dude que qualsevol persona en el seu sà juit s'atrevira a passar x una zona obscura plena de grafitis i en gent vestida de tendes que poc tenen q vore en zara o en el pull&bear.

Sé que aquesta llista queda molt curta per expressar diferencies, però creec q en síntesis se ha entés: 2 paisos en la mateisa idiologia han evolucionat fins al punt de tindre habitants radicalment diferents, serà la educació???

No hay comentarios: