domingo, 26 de agosto de 2007




Una colla de amics han trobat en Berlín una ciutat per disfrutar, conèixer, culturizar-se (alguns més que altres) en fi, per pasar un bon estiu.


En Berlín hem viscut moltes coses, tenim moltes anècdotes que contar, desde les corregudes per el metro hasta les nits en el nostre benvolgut Zapata.


Pot ser per totes aquestes vivències a una ciutat estranya, alguns de nosaltres estem disposats a repetir, a tornar a disfrutar de la companyia de anglesos, danesos, artistes bohemis:P ''pasetjos'' per els carrers mes llargs mai vistos, museus que s'amaguen davant els nostres ulls, estàncies en el hostel perquè no podem en la nostra ànima, camps de concetració situats estratègicament perquè els turistes es cansen avans de arrivar... en fi,ho hem pasat molt bé el grup de amics, sense dubte Berlín no pot escapar dels ''pueblerinos''.

3 comentarios:

shey dijo...

where's Paula's artist??? I know... in Berlín... i... on vol anar paula??? nose nose... xD
weno, q hi ha q ahorrar pa anar el any q be 22 dies de interrail (o 16 si stem arruinats)
muak'ssss

Everybody is trying to be my baby dijo...

Estic profundament emocionat per aquest post. Sols ens queden unes quantes fotos, alguns tickets, aquest blog i escriure notes en les guies de Berlín, marcant amb subrallador els llocs més imprescindibles. No crec que mai torne a fer un viatge tan...imprescindible. De fet, si de tots els llocs del món tinguera la irracional necessitat de triar un lloc on viure, sols un, sense cap dubte Berlín seria el lloc on m'agradaria viure. Sí. Entre les obres

somosdepueblo dijo...

aixina k artistes bohemis eh!!:P jajajaja! cantero, si saps k el truco esta en agafar-li la gorra o algo a algú!!jajajaja!!!esperem trobar a gent pareguda a esta(ja ke com la de berlin sera imposible ano ser k tornem) en la propera NV, ke per cert, ja la tenim k anant preparant eh!!jeje. x cert, quan sapigueu la data del sopar dels de berlin aviseu eh!!que si puc muntar, jo no falte!!b7s wapa!!


THE WHALE;)