jueves, 16 de agosto de 2007


Weno, ni yo ni Pau Arnau ni Celi varem vore el pergamon museu, ni el camp d concentració, ni la resta d coses turístiques que s'eixien de la frontera del hostel, pizza mavra, y alguna k altra tenda...
Però no tot son monuments i museus.
Podem dir que:
- tenim el record del món en la visita al museu egipsi... 3 min¿? :P
- Hem dormit la siesta en un jardi en tot el centre de Berlín.
- Hem desdejunat pizza a les 6 del matí.
- Hem dormit fins a les 2 del mig dia
- Hem fumat un cartró de tabac en una semana (weno... HE fumat...)
- Hem comprat en mercadets de segona ma jerseis per 2 euros y en altres tendes mes indies jaquetes y bolsos per 40 €.
- Hem begut cervesa, fumat porros ( uns millors que altres XD), y menjat pizza per a desdejunar a les 8 del matí, weno aixó totes.
- Hem probat molts tipus de coktails... mango colada; 50's dreams, sex on the beach; pinkl twink, mojito, Caipirinha... SWIMMING POOL!!!! y també cerveses com la Desperados, Berliner; Heineken; beck's i altres en noms massa extranys per a recordar.
- Hem donat voltes sense saber cap a on per barris un poc marginals de Berlín en busca de "street markets" y tendes "alter" jeje
- Hem caminat per baix de les vies del tren o metro durant 2 parades,,,
- Hem llavat roba y també hem possat secadora
- m'han pegat d'hosties i encara així no m'alçat del llit XD
- Hem vist un vestit de gala fet a base de samarretes de pijama de SPIDERMAN... i costava 400€¿?
- He vist en Bego y shey (shey es la que més a aprofitat el viatje, tot s'ha de dir) la porta de Brademburg sense cap turista pel mig ( y es gran el lloc eh) a les 7 del matí, despres del café zapata, també passejarem cap a la noseque de la victoria (un pal en una estatua dalt) i veguerem una rabosa en un parc. També entrarem en mig d'un festival de música que estàven montant, deixant arrere a les FANS ( no per ser turistes... per ser VIPs) i entrarem en un wc del carrer per 0.80€ que pareixia una nau espacial. Per últim agafarem un bus sense saber cap a on anavem y al final arribarem en tren al albergue!!!
- Hem conegut:11 anglesos, algun que altre espanyol, 1 suec, un danés, un finlandés, un alemà, un letuà, italians, 1 argentí, y alguns babosos no se sap d'on!!!
- Hem anat en bici després de la discoteca per Berlín.
i per últim...
NO HEM ANAT A LA DISCOTECA DELS BACKPACKERS!!!!!!!!

5 comentarios:

Peter von Weiss dijo...

cerdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (no soy adri), te escribo xq me da pena q nadie te haya escrits coments!!! nuestro planning de berlin fue el mejor, eh!! muxa fiesta y muxos monumentoooooos! bueno tron unbesito!

As dijo...

Maldita seas.

somosdepueblo dijo...

weno soup, despues de 10 dias en andorra(fantasticos, x cierto) tengo que decir despues de leer tu entrada, que YO tb e vivido todas esas cosas, excepto la de la primera noxe de zapata, ya que me kede con cantero en el hostel despues de que shey nos hiciera buscar hasta debajo de las piedras el pergamon museum.asik.....yo tb e vivido todas esas cosas y encima HE VISTO MUSEOS!!! y me he culturizao(weno, un poco, jiji)

por cierto, recuerdos a todos!!!se os echa de menos!!!

somosdepueblo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
cantero dijo...

Lo importante del viaje, sin duda, es el museo de pergamo.