jueves, 16 de agosto de 2007

Pergamon Museum


Un dels altres llocs d'obligada visita a Berlín es el Pergamon museum. Un dels millors dies per anar a vore-lo es en dijous x la vesprà a partir de les 6 (ja q es gratis).
Este museu esta situat raere del museu egipci pero claro... anar directament haguera segut impropi en mosatros aisina q pegarem una caxo volta de impresió pa al final acavant preguntant-li a un home (q ens ho va indicar en gestos) com anar. Mentre caminarem en busca del museu en direcció oposta, no faltaren les bromes de: "vaaa frede, tirat al Danuvio en gallumbos" q obviament no va fer.
No obstant, teniem q fer un poc mes el "cuadro" antes de arrivar, aisina q començarem a cridar mentre creuavem un carrer i obviament... tot el mon mirant-mos (espanyols... suposem q pensaren) una volta arrivarem al pergamo, hi havien tan pokes ganes x part de tots de vorelo q casi decideixen no anar (menos mal q ho vaig evitar!!!) total, q ahí stavem, Frede, Andreu, Jesús, Joan, Bego, Pau C, i jo (shey). Realment, es un museu q val la pena vore (no com el egipci q sols sta el cap ise de nefertiti).
Al tornar cap a l'albergue, evidentment, es vam perdre un parell de vegades. Aquest dia va ser molt profitos, ja q x alguns de mosatros, varen ser l'unic q veguerem. Un dia molt cansat q x a altres no habia acavat.
Pau Arnau, Celia, Sofi i Shey el varen aprofitar un poc més x la nit... Exactament, sen anaren en 9 Skaters de festa. El motiu x el cual varem accedir va ser q ho antenguerem mal i creiem q anavem a anar a altre lloc, xo realment, se ho pasarem genial, varen ser molt bons i ens speraren en tots els llocs, tot cal dir, q cuant començarem anar x la zona de les red lights (o x la zona de putes) es varem "asustar" un poket xo... molt bones persones, al final de la festa ja soles kedaven 2 d'ells en mosatros.
Al arrivar despertarem a Bego i a Pau C. (ho sentim), la pobre paula stava preocupà x mosatros x si ens havia pasat algo i Bego pareixia una marmota dormint xD.
Ací acava el nostre segon dia en Berlín

4 comentarios:

¬¬ SOUP ¬¬ dijo...

que puc dir...
I love skaters!!!
de 9, 7 almenys estaven wow!
-Ens convidaren a cervesa y a vozka.
- Es pareixien a Klaxons
- M'agradaven les seues camisetes, els seus pantalons de tia, les seues sabatilles, els seus cinturons de corda...
- Si cantava alguna cançó dels meus grups... SEMPRE HI HAVIA ALGÚ QUE EM SEGUIA EN LA LLETRA!!!
- Gràcies a ells coneguerem zapata y que SI que s'eixia per la nit en BERLIN!!
- I love "la noche Berlinesa XD!!!"

As dijo...

Escribid en español, comunistas de mierda.

Soy malo.

somosdepueblo dijo...

aki la marmota a shey....CAXO PUTA!!damunt de ke estava mataisima per el teu empeny en anar a veure el dixos(x no dir altra cosa) pergamon....aneu i em desperteu ni + ni - que a les 5.24 del mati.....QUE ENCARA ME'N RECORDE, EH!!!esta te la tink guardaeta.....nuse si pa noxevieja o pa quan....pero vos la tinc guarda!!¬¬ ¬¬ ¬¬


:P

cantero dijo...

Damunt q me preoucupe per vosatros en plan mare...