viernes, 17 de agosto de 2007

The Beatles



Aquest viatge a Berlin ha estat marcat principalment per una diferència de gènere: tíos i ties. Però aquesta diferència s'accentuava amb el fet de que els tíos del viatge entraven dins d'una categoria amb un lloc molt baix en la estructura piramidal de popularitat: els Beatles. Amb una imatge desde el exterior dels típics amics de poble que no han acavat de deixar els seus antics hobbies (pokémon, les camisetes negres, choleck, etc) i una reticència a tots els símbols de la postadolescència (alcohol, sexe, etc) el grup format pels cuatre maromos varen tenir un programa molt diferènt al exposat per altres bloggers. Ací hi ha un compendi no necesàriament escuet de les seues activitats:


- Varen sufrir bullying per part d'uns pizzers
- Varen sufrir bullying per part d'unes prostitutes
- L'única tía que els va tirar era una yonki amb greus problemes d'oratoria
- Varen intentar fer amics: al sentir una habitació on era tocada una guitarra, van aplaudir i varen fugir a la seua habitació.
- Varen eixir correguents al sentirse seguits per una panda de "possibles" neonazis
- Varen preguntar per marihuana en un kebab (amb els resultats llògics d'aquesta acció)
- Varen escriure notes en la porta per a intentar ligar com "Heaven's Door: Knock On Here" o un poema d'escriptura automàtica sobre la metamorfòsi d'un home en gos.
- Varen traure's nous motes entre ells
- Varen ligar: dos homosexuals italians fans de Oasis van flirtear en ells.
- Varen discutir sobre Pokémon mentres eixien de festa
- Quasi moren atropellats en dos ocasions, una de les quals va estar involucrat un tramvia.
- Varen preguntar prop de la zona del Reichstag en bon tò "Dónde está Hitler?"


Moltes d'aquestes anècdotes van quedar soterrades per la voluntat comú del silenci Beatle que demanen per damunt de tot que no s'escarve més en aquest viatge pel dolor que infudeix a les ¿víctimes?. Sols a través d'una moral de turista de poble vam decidir obrir un blog on contar tots aquestos fets que en realitat no interessen més que a la gent que va participar en el viatge.
__________________

1. Qué està intentant l'autor quan a l'últim pàrraf incloeix "...a la gent que va participar en el viatge..." com a els interessats de l'article? (1,5 punts)

Enganyar-nos.

3 comentarios:

As dijo...

Sería y es de mi agrado introducirme o adentrarme in your heaven's backdoor. Deben ustedes ir pensando en su condicion sexual y en si esta ha sido convenientemente elegida, tras esas experiencias neoeroticofestivas seguramente lo tengan mas claro. Aun asi, en caso de duda, y como auténtico socialista, hállome a su disposicion para dilucidar cualquier conflicto interno mediante novedosas tecnicas anal-introductorias.

Besis.

shey dijo...

ey ey!!! q jo me apunte!!! :p

Everybody is trying to be my baby dijo...

Cómo no